LuckyAce freeroll

Home - Fórum Nastaviť ako úvodná stránka Odporučte našu stránku

Go Back   PokerDebata.com - Fórum > Všeobecné > Predstavenie nových členov

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 17-06-09, 21:27   #1
neoangin
Nový člen

Send a message via Skype™ to neoangin
Default Predstavenie: neoangin

Nazdar hraci a hracka!

Volam sa Zoroslav, ale volaju ma Zoro. Mam 23 rokov. Na gymnazium som chodil v Bratislave a teraz studujem prazsky matfyz.

Od malicka som bol velmi sutazivy a gemblersky neduh som zdedil asi po dedovi. Pamatam si, ako sme pocas skoly v prirode mastili sedmu (heads-up) o haliere. Hrat o korunu bolo high-stakes.

Asi v roku 2007, ked som bol druhak na vyske, som v pocitacovom laboratoriu v skole videl, ako spoluziak hra freeroll na bet365. Vysvetlil mi, ako sa to hra a velmi ma to zaujalo. Priblizne v rovnakom case som na Pravnickej fakulte zocil reklamu na Sportingbet.

Cez leto som bol pracovat v USA, ale hrat poker nebolo kedy - robil som od nevidim do nevidim.

Takze ked som sa na jesen vratil, vynorili sa vsetky zazitky z minulosti a v decembri 2007 som prvykrat vlozil peniaze do Sportingbetu. Zacal som hravat v Paradise poker herni. Hraval som najma short handed SNG s buy-inom €3+0,3 alebo €5+0,5. Hral som vsak pohanany vasnou a vseky vklady som premrhal.

S mensou prestavkou (pocas leta som zase odisiel do USA) som do aprila tohoto roku bol v minuse asi 6 900 CZK. Uz ma to dost skrelo a povedal som si, ze uz nevlozim ani korunu - ze svoj bankroll vybudujem na vyhrach z freerollov.

V rovnakom case som tu na strankach pokerdebaty nasiel odporucanie knihy Getting started in Hold 'em od Eda Millera. Objednal som si ju cez e-Bay.

Predposledny majovy tyzden v pondelok som si povedal, ze vyskusam Edove finty a nakolko som v predchadzajucich dnoch prehral vsetky vyhry z freerollov, vlozil som "poslednych" 300 CZK. Prehral som ich ako mavnutim prutika.

V utorok sa zopakoval pondelkovy scenar - dalsich 300 CZK fuc.

Streda sa zacala rovnako ako predchazajuce dva dni - vlozil som dalsich 300 CZK (asi €10 alebo €11). Na konci dna som mal okolo €29. Ty jo! Vo stvrtok €49. Piatok €69. Sobota €94. Pripadal som si ako Alenka v risi divov. V sobotu som som si trufol dokonca na 4 places paid s buy-inom €15+1,5. Za tretie miesto som zinkasoval €28,50.

V nedelu skoro rano som sa ako pravy zavislak ihned po zobudeni pihlasil do Paradise Poker herne. Rano bolo v herni malo ludi a volne miesto bolo v CG holdem NL s blindami €1/€2. Zhlboka som sa nadychol (predtym som hraval CG len o centy) a prisadol si s minimalnymi €40. Druha ruka, na poste SB, mi prislo !!! Traja hraci vratane buttona limpli. Raisnem na €8. BB a prvy limper zlozia, dvaja dorovnavaju. V pote je €28 a aj ja som cely v pote - uff!! Flop: . Idem all-in s €30. Limper z middle position zlozil, button dorovnal. Turn: , river: . Ukazal som esa a trosku som trpol, ci protihrac nebude mat flush. Muckol a tak som vyhral pot €85. V tu nedelu som uz poker neriesil a vytesoval som sa zo svojho zazitku...

Asi cakate, kedy napisem, ako som zase spadol na nulu. To sa nestalo, na zaciatku tohoto mesiaca (juna) som mal zopar minusovych dni (maximum €149,40 - ked si unaveny nehraj!!! a uz v ziadnom pripade DoN za €50+5!!!), ale ked pisem tieto riadky, tak mam v herni €885,16 (24 475 CZK) a to som si uz vybral 3 600 CZK.

Teraz hravam CG s blindami minimalne s blindami €0,5/€1 a SNG od €15+1,5 (na koruny si to radsej nepreratavam - v eurach to vyzera menej ). V turnajoch by som sa chcel zlepsit.

Samozrejme, chcel by som zacat hravat aj nazivo. Zahrat si EPT alebo WSOP je snom. Ak by som vyhral nejaky turnaj tohoto druhu, asi by to bol koniec mojej kariery a zacal by som sa venovat investovaniu (a uzivaniu) vyhranych penazi.

Last edited by neoangin : 17-06-09 at 21:45.
neoangin is offline   Reply With Quote
Old 22-06-09, 13:31   #2
uzee101
Administrator

uzee101's Avatar

Tak tomu sa hovori skvely zaciatok !!!
Old 08-06-10, 11:54   #3
R4dec
Nový člen

R4dec's Avatar

Quote:
Originally Posted by neoangin View Post
Samozrejme, chcel by som zacat hravat aj nazivo. Zahrat si EPT alebo WSOP je snom. Ak by som vyhral nejaky turnaj tohoto druhu, asi by to bol koniec mojej kariery a zacal by som sa venovat investovaniu (a uzivaniu) vyhranych penazi.
Teda aj mojím snom je zahrať si EPT a WSOP ale ak už by som sa nejako umiestnil do peňazí tak by som tie peniaze určite nerozbil ale bol by to dobrý základ pre bankroll na vyšší stakes
R4dec is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules