Rakerace.com

Home - Fórum Nastaviť ako úvodná stránka Odporučte našu stránku

Go Back   PokerDebata.com - Fórum > Tournament > Multi table tournaments

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 12-03-09, 15:45   #1
tifoslovan
Člen

Send a message via ICQ to tifoslovan
Default Ake MTT turnaje uprednostňujete?

U mna jednoducha odpoved bounty alebo freezout. Nenavidim rebuy
tifoslovan is offline   Reply With Quote
Old 14-03-09, 23:13   #2
Yeronymo
Člen

Urcite freezouty, na MTT je rebuy somarina, rebuy je dobry v turnajoch do max 3stolov(lebo ak sa fakt chcete pozriet ako kto aku handu zahral pushom na allin a mate celkom good hand mozte call, prehrate date rebuy a stale je sanca sa umiestnit, ale ak hrate MTT pri cca 1000hracoch tak vas rebuy ma velmi male sance stat sa uzitocnym pre vas). Teda to je moj osobny nazor .
Yeronymo is offline   Reply With Quote
Old 15-03-09, 11:32   #3
kuracina
Nový člen

JA tiez preferujem radsej freezout ....tam sa kazdy snazi ......a nie niekde kde je prvu hodku unlimited rebuy .......a niekto si spravi zabavku a ide non stop all in so vsetkym .........pre tuto vec naznasam rebuy .....jediny rebuy turnaj co hravam ....je asi tak ked je v turnaji max.6 hracov inak nehram
kuracina is offline   Reply With Quote
Old 10-05-09, 23:47   #4
iiwel
Nový člen

ja mám rád rebuy, hneď, na začiatku si kúpim rebuy, a počkám, kým dostanem dobré karty: QQ+, AK, AQ a idem do all in, niekto určite calluje
iiwel is offline   Reply With Quote
Old 11-05-09, 10:43   #5
rechti
Nový člen

Send a message via ICQ to rechti
Default Skúšam všetko

vyhral som už aj re-buy a hral som ho jednoducho, bez re-buy... tight ako sa len dá, čakal som na AA, KK, AKs, AK, QQ a ak čas letel tak aj AQs a provokácia najmä maniakov na all-in pre-flop ak nikto nevsadil tak limp-reraise ak uz limpovali tak raise 8bb a viac, ale nie hned all-in pre-f lebo nie je isté, že niekto dorovná ak vidia, že hrám za cca 16-20min 1-2 hands... ešte limp max 2-3bb s P.pair,suit.con ak som trafil silný flop v každom prípade nalákať niekoho all-in... za hodinu jedna situácia sa vždy nájde a tá rozhodne... typicky končim prvú hodinu z 1500 na 5000-10000(po hodine sa hrá už ako freeze)
Freeze-out mám aj ja radšej. tam hrám viac loose

Last edited by rechti : 11-05-09 at 14:37.
rechti is offline   Reply With Quote
Old 07-06-10, 17:05   #6
R4dec
Nový člen

R4dec's Avatar

určite u mňa sú na 1 mieste freezeouty ale aj rebuy/addon sa dajú len treba vedieť ako na ne

V freezeoutoch záleží od štruktúry blindov (turbo,...) a výplatnej štruktúry (koľko miest je platených ITM) atď...

Zase na druhej strane v unlimited rebuy na nižších stakes to je bordel, ľudia pushujú (idú All in) aj z úplnými trash handami ako J2off a niekedy aj 3-9 vo farbe v snahe sa na začiatku nachipovať, keď mu nerobí problém 10 niekedy až 20 krát za sebou ísť all in, niekedy sa to už ani na poker nepodobá to už skôr pripomína rulletu. Pri vyšších stakes sú tieto rebuy už o niečom inom.

v každom prípade všeobecne asi mám najradšej Freezeouty lebo sa tam hrá lepší poker ako v rebuy.
R4dec is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules