Rakerace.com

Home - Fórum Nastaviť ako úvodná stránka Odporučte našu stránku

Go Back   PokerDebata.com - Fórum > Všeobecné > Predstavenie nových členov

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 07-06-10, 16:45   #1
R4dec
Nový člen

R4dec's Avatar

Talking Predstavenie: R4dec

Tak Cafte

čo napísať o sebe, asi len toľko že poker hrám asi 1 rok, skúšal som aj Pot Limit Omaha poker ale od toho dňa čo som sa naučil pravidlá pre texas holdem NL, ma táto hra natoľko fascinovala že ju hrám až do dnes. Za ten čas som už preštudoval rôzne fóra, hlavne anglické, ale aj české a slovenské a tak som sa dostal sem .Študoval som najmä stratégie a videá, od SNG cez cashovku som sa dostal ku turnajom MTT, ktoré ma najviac bavia.
Začal som v mojej prvej online herni ktorou bola vlastne aj je PokerGalaxy - BossMedia IPN, som depozitol 25€ po začiatočnom hot rune v ktorom som vyhral c.c.a 50€ som skoro celý roll prehral na cashovke pod tiltom . Po tejto nemilej skúsenosti som sa začal trochu vážnejšie venovať BM - Bankrol managmentu ktorý som si stanovil dosť prísny (podľa Ch. Fergusna) a depozitol som ďalších 25€ a od vtedy stále budujem svoj roll.
Momentálne stále študujem Turnajovú hru a hrávam na limitoch 1€ rebuy/addon alebo freezeout.

Od tohto fóra očakávam že tu budem môcť zdielať svoje handy a postrehy, a že spoznám nových ľudí.

toď vše xD
R4dec is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules