Ja by som postupoval asi takto
A, Ak ide o silných a kvalitných borcov, tak by som bet 1/2 pot. Ak hráč na BB má draw je v ťažkej situácii dostáva sa medzi dvoch hráčov a nevie kontrolovať pribeh betov iba dorovnávať. Keďže UTG bol argresor nevie či neríde 3bet a možno môj all-in. Čo sa týka UTG hráča, ak má overpair, tak sa musí rozhodnúť či len chránim svoju draw alebo už mám set. Obaja musia hádať čo mám a to je cieľ, aby urobili chybu.. Pot je malý takže ho potrebujem budovať veď mám set. Ak UTG ide all-in nevedel by som zahodiť set. No a bet už i len preto, že nedávam kartu zadarmo. Check na flop nič nerieši, ak obaja check, tak okrem 3,4,5,6 mimo farbu je nebezbečná každá katra na turn, veď tam visí mnoho draw na straight či flush. No a ak UTG bet a ja check-raise, tak aj blbému zapne, že mám set a pri small pot prezradiť hand kvalitnému súperovi je hra dolu kopcom a z dlhodobého hľadiska sme v mínuse, all-in dá len leším setom. Mojim cieľom je aby BB fold a UTG re-raise.
B, Ak ide o slabých hráčov, tak hra straight-forward, bet 3/4 až pot možno, ak ide o loose gamblerov aj viac. Tam hru netreba komplikovať nerobia read iba idú vpred, ak niečo majú idú až po all-in a zahodia, ak nič malý bet tu nič nerieši.
Pravdaže potreboval by som definovať súperov, ale v kocke asi toľko.
|