Poker Guru Blog

Home - Fórum Nastaviť ako úvodná stránka Odporučte našu stránku

Go Back   PokerDebata.com - Fórum > Všeobecné > Otázky-Odpovede

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 28-03-09, 20:42   #1
sandokan463
Nový člen

Smile governor of poker

je táto hra pre úplnúho zaciatonika dobrym zaciatkom? Da sa pokladat za dobre osvojenie si pokrovej taktiky? Neviete nejake cheaty na tuto inak velmipeknu a pre mna velmi putavu hru?

Last edited by sandokan463 : 28-03-09 at 20:44.
sandokan463 is offline   Reply With Quote
Old 28-03-09, 21:27   #2
uzee101
Administrator

uzee101's Avatar

Bohužial nepoznám túto hru
Old 31-03-09, 13:02   #3
Tibee11
Člen

Tibee11's Avatar

Red face

Quote:
Originally Posted by uzee101 View Post
Bohužial nepoznám túto hru
Ani ja nepoznám.....Prišiel som o niečo? Dajte vedieť, ak niekto máte skúsenosť....Thanks
Tibee11 is offline   Reply With Quote
Old 31-03-09, 16:06   #4
maestro44
Nový člen

Thumbs up

Quote:
Originally Posted by sandokan463 View Post
je táto hra pre úplnúho zaciatonika dobrym zaciatkom? Da sa pokladat za dobre osvojenie si pokrovej taktiky? Neviete nejake cheaty na tuto inak velmipeknu a pre mna velmi putavu hru?
podla mna peckova hra.. uz mesiac sa chcem dostat do El Paso
maestro44 is offline   Reply With Quote
Old 02-04-09, 14:02   #5
rechti
Nový člen

Send a message via ICQ to rechti
Wink Dotaz

Quote:
Originally Posted by sandokan463 View Post
Mám ju doma tiež celú a okrem nej hry WSOP2007, WSOP2008, Stacked, Poker - T.J.Cloutier. Tažko ti viem poradiť, či ti tá hra pomôže. zistil som, že sa v nej pomerne veľa lipmuje a zriedka kedy navyšuje, problém s pc hrami je, že ak zistíš ich princíp budeš si myslieť, že hráš skvele.. ja ti ju maximálne odporúčam na osvojenie priebehu hry, pokús sa v čo najradšom čase vyhodnocovať svoje handy podľa board a pot, aby si získal prax v hrách on-line alebo live. Na stratégie skôr knihy a fóra... rep. nejaký poker tréner.
Nech je s tebou river.
rechti is offline   Reply With Quote
Old 21-11-09, 18:26   #6
Radook
Nový člen

Radook's Avatar

Default radook

LOL JA TO presiel za 2 hodinky je to lahke ani skoro netreba hrat poker no len vas nemozu boliet prsty viete jak je tam to next day no trva to dlho kym si zarobite ale je to rychlejsie kupte vsetky budovi a potom chodte za tym straznikom od transport vyhrate nad nim da vam nejaky dopravny prostriedok a tak no potom ked pridete do dalsich krajin uz len odporucam kupovat budovi a vobec nehrat a ked budete mat v okruhu vsetko modre tak chodte za tym transport a znova to iste len kupovat budovy ako city manager )))
Radook is offline   Reply With Quote
Old 22-11-09, 00:42   #7
69guco69
Člen

69guco69's Avatar

Send a message via ICQ to 69guco69 Send a message via Skype™ to 69guco69

Nejde tu a to za ako rychlo to prejdes...ide tu o poker...aj ked tuto hru vobec neodporucam hrat. ani ziadne naprogramovane hry ako napriklad aj WSOP 2008. Po pol hodine som tu hru odinstaloval. Sami Farha mi dorovnal preflop all in ked ja som mal KK a on 76 offsuit a to bol zaciatok turnaja. Na river mu dosla postupka. Niet co dodat:X
69guco69 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules